De kosten voor Digitaal op Maat zijn helder: u betaalt een vaste bijdrage en per verstuurd formulier. Deze is afhankelijk van het te versturen aantal formulieren. Klip en klaar, zonder kleine letters. U zit bij Digitaal op Maat niet vast aan een abonnement.

U betaalt eenmalig het opstarttarief van € 850,- voor het aansluiten op Digitaal op Maat  en €600,- voor een instructiedag. Er wordt een communicatie server ingericht waarmee u contact kunt maken met de applicatie van Digitaal Op Maat. Onze oplossing hoeft dus niet bij uw verzekeringspakket, wat meteen een extra beveiliging is. Daarnaast krijgt u toegang tot de publieke bibliotheek waar meer dan 30 formulieren in staan waarmee u direct met Digitaal op Maat kunt beginnen. Na de volledige inrichting geven we een instructie bij u op kantoor. Na deze dag kunt u van start met de belangrijkste formulieren en is de kennis in huis om zelf verder formulieren te bouwen en in te richten.

U kunt ons ook inhuren voor het maken van formulieren en het geheel inrichten van Digitaal Op Maat bij uw organisatie. Dit betekent snel van start en een mooie efficiencyslag in een relatief kort tijdspad.

De kosten zijn belangrijk, maar de besparingen zijn nog belangrijker. Door Digitaal op Maat te gebruiken bespaart u minstens € 1,- op een formulier die u normaal via de post zou versturen. Dan laten wij de personeelskosten en het voordeel aan efficiency nog buiten beschouwing. De werkelijke besparing is nog veel hoger.

Wilt u ook snel geld besparen op uw papieren formulierenstroom? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor uitleg en een demonstratie.

Heeft u een vraag of interesse in Digitaal op Maat? Laat het ons weten. Wij helpen u graag verder om ook de voordelen van Digitaal op Maat te gebruiken.

Zien is geloven, dit credo geldt zeker voor Digitaal op Maat. Wij geven u met alle plezier een live demonstratie op ons kantoor in Zwolle of bij u op locatie. Dan kunt u zelf overtuigd raken van de kracht van Digitaal op Maat en de enorme besparing in tijd en geld die het gebruik van onze oplossing oplevert.