Eerste kennismakingssessie een succes!
in Nieuws

Eerste kennismakingssessie een succes!

De eerste kennismakingssessie op 23 juni was een succes! Erg leuk om zoveel enthousiasme over onze applicatie te zien. Meer weten? Neem contact met ons op of meld u ook aan voor een kennissessie op www.digitaalopmaat.nl/contact

0

admin

26 Jun 2017
in Nieuws

Review: Erwin Braak van Veldhuis Advies

We waren op zoek naar een manier om bepaalde bedrijfsprocessen te digitaliseren. Onze adviseurs zijn bijvoorbeeld elk jaar erg druk met het verzamelen van gegevens voor de naverrekening van bepaalde verzekeringen. Hoewel het een goede reden is voor een persoonlijk contactmoment, werd er meer tijd besteed aan het verzamelen van de gegevens dan aan het geven van daadwerkelijk advies.

0

admin

31 May 2017
in Nieuws

Documenten uploaden in DOM

Sinds kort is het mogelijk om documenten te uploaden (bijvoorveeld .doc, .xls, .pdf) en deze d.m.v. een link in je formulier benaderbaar te maken. Dit betekent dat je extra documentatie kan toevoegen aan je digitale formulier! Wil je weten hoe dit werkt? Mail met support@digitaalopmaat.nl.

0

admin

30 May 2017
Nieuwsbrieven versturen? Dat kan!
in Nieuws

Nieuwsbrieven versturen? Dat kan!

De nieuwsbrieven module staat vanaf nu live! Wil je gebruik gaan maken van de nieuwsbrief module, laat het ons dan even weten via support@digitaalopmaat.nl. Wij zorgen er dan voor dat je toegang krijgt tot alle functies.

0

admin

30 May 2017
Digitaal op Maat is verhuisd
in Nieuws

Digitaal op Maat is verhuisd

Digitaal op Maat is verhuisd naar een nieuwe locatie. Onze nieuwe adres gegevens zijn: Digitaal op Maat B.V. Dokter van Deenweg 22A, 8025 BE Zwolle. Telefoon:085-7441180 E-mail: info@digitaalopmaat.nl KVK: 63949997 BTW: NL8554.65.487B01

0

admin

22 May 2017
in Nieuws

Kennismakingssessies Digitaal op Maat!

Kom kennis maken met Digitaal op Maat! Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend kennis te maken met Digitaal Op Maat. Wij geven een live-demonstratie van Digitaal Op Maat en willen een ervaring van één van onze klanten graag met jullie delen. Ons motto is: Zien is geloven! Digitaal op Maat organiseert in juni drie kennismakingssessies. Klik op het bericht om te zien welke data de sessie plaatsvinden.

0

admin

05 Jun 2016