De applicatie is geschikt voor alle partijen in de financiële dienstverlening, van intermediair bedrijf tot volmacht/verzekeraar.

Door de behoefte bij Uiterwijk Winkel Verzekeringen en haar volmachtbedrijf UW Assuradeuren te koppelen aan de technische know how van H.I.S. Automatisering en DevRepublic is Digitaal Op Maat ontwikkeld. Door deze “co-creatie” bent u verzekerd van een praktische en innovatieve applicatie.

Met Digitaal op Maat kunt u binnen no-time dynamische formulieren inrichten, waarbij gebruik wordt gemaakt van een unieke koppeling met uw assurantiepakket (o.a. ANVA, Unit4, CCS of Assu).

Snelle reactietijd. Snelle afhandeling. Meer tevredenheid.

Maar dit is niet het enige.

Met Digitaal Op Maat kunt u alle formulieren zo efficiënt mogelijk inrichten. Alle gegevens die bekend zijn over uw relatie hoeft uw relatie niet opnieuw in te vullen en zijn al gegeven bij het openen van het formulier.

Daarnaast kunnen allerlei type vragen gesteld worden, maar ook afhankelijk van elkaar gemaakt worden. Is er bijvoorbeeld een vraag over autoschade ingevuld met ‘niet van toepassing’? Dan volgen er geen andere vragen over dit onderwerp. Kortom: Vraag uw relatie alleen wat relevant is.

Efficiënt. Persoonlijk. Gebruiksvriendelijk.