Digitaal op Maat is gemaakt voor het digitaliseren van alle communicatie met de klant. Voor elk formulier, rapport, kostenopgave of overzicht kun je gebruik maken van Digitaal op Maat. Hierbij koppelen we met verschillende assurantiepakketten zoals ANVA, DIAS, CCS, Faster Forward, ASSU, Online, Exact, Verzuimsignaal en meer.
Het bijzondere van Digitaal op Maat is dat we geen standaard formulieren aanbieden maar alles op maat gemaakt kan worden door de gebruiker. Wil je graag een zin anders verwoorden of een kopje toevoegen? Eventueel een hulptekst toevoegen voor de relatie om beter te begrijpen wat er ingevuld moet worden? Als gebruiker kan je alles aanpassen. Dit betekent geen gebruik meer van enveloppen, brieven, postzegels of het ‘overkloppen’ van gegevens. Daarnaast is het pakket gemaakt mét de gebruiker en dóór de gebruikers. Wij vertellen niet wat u nodig heeft. Wij volgen de branche. Hieronder vind u een greep uit de mogelijkheden van Digitaal Op Maat. 
 

Staat er iets niet bij waar je graag meer over zou willen weten? Aarzel niet om contact op te nemen via de gegevens op  Over ons